Ouderlijk Toezicht

Tegenwoordig brengen kinderen steeds meer tijd door online met het kijken van video's, spelen van spelletjes en leren via digitale middelen. Hoewel deze trend onvermijdelijk is en veel voordelen biedt, zijn er ook risico's. Als ouder wil je voorkomen dat je kinderen ongeschikte spellen spelen, onveilige websites bezoeken, ongepaste video's bekijken of andere ongewenste inhoud tegenkomen. Daarnaast is het cruciaal om te zorgen dat ze niet te veel tijd achter hun scherm doorbrengen.

Bij ATouch begrijpen we deze zorgen en willen we ouders helpen om ze weg te nemen. Onze missie is om kinderen op een leuke en educatieve manier bezig te houden, zodat jij even kunt ontspannen zonder je zorgen te maken. Dit bereiken we met onze geavanceerde IWAWA en Kids Space app.

IWAWA biedt uitgebreide mogelijkheden om het online gedrag van je kind te monitoren en te beheren. Je kunt precies zien welke apps en websites je kind bezoekt en tijdslimieten instellen, zodat ze niet te veel tijd achter het scherm doorbrengen. Daarnaast kun je apps accepteren of weigeren, waardoor je kind alleen toegang heeft tot veilige en geschikte content.

Kids Space biedt een kindvriendelijke omgeving met een breed scala aan educatieve en entertainment-apps. Ouders kunnen de inhoud eenvoudig beheren en aanpassen aan de voorkeuren van hun kind. Bij ATouch staat de veiligheid en het welzijn van je kind voorop, zodat je met een gerust hart je kind kunt laten genieten van de digitale wereld.