Wie zijn wij?

Welkom bij ATouch! Wij zijn een gepassioneerd team dat zich inzet voor het bieden van A-kwaliteit speel- en leerplezier voor baby's, peuters en kinderen. Het idee voor ATouch ontstond vanuit onze gezamenlijke ervaring als ouders en opvoeders. We ontdekten al snel hoe moeilijk het kan zijn om producten te vinden die zowel leuk als educatief zijn. Daarom hebben we ATouch opgericht, met als missie: het bieden van het beste speel- en leerplezier voor de allerkleinsten.

We selecteren elk product met zorg, altijd met het oog op het plezier en de groei van het kind. Onze eerste klanten waren voornamelijk vrienden en familie, maar al snel groeide de mond-tot-mondreclame en vonden steeds meer ouders de weg naar ons.

Een belangrijke mijlpaal in onze groei was de samenwerking met bol.com. Dankzij deze samenwerking konden we ons bereik aanzienlijk vergroten en nog meer gezinnen bereiken met onze producten. Het was ongelooflijk om te zien hoe ons kleine bedrijfje uitgroeide tot een merk dat steeds meer erkenning kreeg.

Bij ATouch geloven we dat de eerste jaren van een kind cruciaal zijn voor hun ontwikkeling. Daarom hebben we een breed scala aan kindertablets en kinderkoptelefoons ontwikkeld die niet alleen vermakelijk zijn, maar ook educatief. Van kleurrijke, interactieve tablets die educatieve spelletjes en leerzame apps bevatten tot kinderkoptelefoons die veilig zijn voor gevoelige oren, elk product is ontworpen met zorg en aandacht voor detail.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Elk product wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen. We willen dat ouders met een gerust hart kunnen winkelen, wetende dat ze hun kinderen het beste geven.

Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop en voor het delen van deze reis met ons. Bij ATouch zijn we er trots op een bijdrage te mogen leveren aan de vreugde en ontwikkeling van uw kinderen.